Make the most out of your ingredients
title image

Archief

ajuin

Empty the Fridge - Siciliaanse caponata
Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....

Lees verder
Empty-the-fridge-Champignonstrata
Champignon strata

Heb je nog wat oudbakken brood over van tijdens de week en zin in een hartig ontbijt? Dan is deze Champignon...

Lees verder
Empty the fridge - Spanakopita
Spanakopita

Spanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...

Lees verder
Empty the fridge - Noedelsoep met kip
Noedelsoep met kip

Het is nog eens tijd voor een recept waarin je een overschotje pasta kwijt kan. Bijgevolg dus deze super eenvoudige bereiding...

Lees verder
Empty the fridge - Bombay potatoes
Bombay aardappelen

Deze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....

Lees verder
Empty the fridge - Wintergroenten met spekjes
Wintergroenten met spekjes

Een restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...

Lees verder
Empty the fridge - Bubble and Squeak
Bubble and squeak

Bubble and squeak is en populair restjes-recept in Engeland en Ierland. Perfect om een restje aardappelen of puree en een overschotje gekookte...

Lees verder