Make the most out of your ingredients

Archief

ajuin

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Vegetarische pasta met hummus

Vegetarische pasta met hummus

Heb je hummus op overschot maar meer zin in een warm gerecht? Probeer dan zeker deze vegetarische pasta met hummus! Een beetje een vegan Aziatische versie van een pasta Carbonara....

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Empty the Fridge - Paleo kedgeree

Paleo Kedgeree

Bloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in de vorm van Kedgeree....

Empty the Fridge - Friday market find 2 - Caponata

Siciliaanse Caponata

Nog een paar stengels selder op overschot? Probeer eens deze zoetzure Caponata met aubergine, kappertjes en tomaten....