Make the most out of your ingredients
title image

Croutons (met knoflook)

Croutons (met knoflook)

Empty the Fridge - Croutons

Croutons zijn heerlijk in bvb een ceasarsalad, ajuin- of erwtensoep, …

Check ook ons recept met pasta en broodkruim!

En wat kan je nog meer doen met croutons? Kijk onderaan…

TIP: Als je de croutons in een luchtdichte doos stopt kun je ze tot twee weken bewaren.

Recept Afdrukken

Croutons (met knoflook)

Empty the Fridge - Croutons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Garnering
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
Maaltijd Garnering
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
Empty the Fridge - Croutons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Snijd het brood in blokjes van +/- 1 cm en leg de croutons op een bakplaat met bakpapier.
  2. Pers de teentje look en meng ze met de olijfolie en het zout.
  3. Snij de korstjes van het oude brood en bestrijk de 2 kanten met het olijfolie mengsel.
  4. Bak de croutons 45 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C of tot ze goudbruin zijn.
  5. Laat ze afkoelen en enjoy!

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: