Make the most out of your ingredients
title image

Pasta met croutons amandelen en paprika

Pasta met croutons amandelen en paprika

Empty the fridge - Pasta-met croutons en paprika

Nu heb je van je restje ciabatta of stockbrood die heerlijke croutons gemaakt, maar wat doe je er dan mee?

Bvb. deze eenvoudige, maar lekkere pasta met croutons, amandelen en paprika.

In dit recept worden de paprika’s vers geroosterd, maar als je tijd wil besparen kan je ook een bokaal ingelegde paprika’s uit de winkel gebruiken.

Of misschien heb je ze zelf op voorhand al gemaakt? Check hier het recept voor ingelegde paprika’s!!

Recept Afdrukken

Pasta met croutons amandelen en paprika

Empty the fridge - Pasta-met croutons en paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Empty the fridge - Pasta-met croutons en paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Rooster de rode paprika in de oven tot het vel zwart geblakerd is.
  2. Doe de paprika in een kom en dek af met vershoudfolie tot ze afgekoeld is.
  3. Breng ondertussen in een grote pot gezouten water aan de kook.
  4. Pel het vel van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij de paprika in reepjes.
  5. Voeg de pasta toe wanneer het water kookt en kook ze all dente (8 à 10 minuten).
  6. Doe ondertussen de croutons samen met de geroosterde amandelschilfers in een keukenrobot of vijzel en maal ze fijn tot je de consistentie van grof broodkruim bekomt.
  7. Giet de pasta af.
  8. Voeg de crouton/amandel-mengeling, de paprikareepjes en de olijfolie toe.
  9. Meng alles, werk eventueel af met een beetje verse peterselie of basilicum en dien op. Smakelijk!

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: